Asian Osteoporosis Summit, Taipei, 27 Jul 2024台北萬豪酒店				
ТОРІС	START	STOP	DURATION	SPEAKER
Welcome & Opening	9:00	9:05	05 mins	ZPT VP Medical Affairs
Invite the Chairman, Chairperson Opening Remarks & Review of Days Agenda	9:05	9:10	05 mins	ZPT VP / Dr.Chih-Ju Chang(TW)
Epidemiology of PMOP and fracture risk in Taiwan & Asia	9:10	9:30	20 mins	Paulo, Chih-HsingWu (TW)
Update on fracture risk assessment in the management of PMOP in Taiwan	9:30	9:50	20 mins	Chih-Wei Chen(TW)
Presentation of PMOP with high-risk comorbidity –Safety considerations for Rx	9:50	10:15	25 mins	Prof David Kendlar
Panel Discussion & Q&A	10:15	10:30	15 mins	Chair/Speakers
Coffee Break	10:30	10:45	15 mins	
Introduce chairman for session 2	Wen-Cheng Huang(TW)			
RWE (ALAFOS, EFOS, EXFOS, JFOS) in using TPD in PMOP – Patient factors associated with efficacy	10:45	11:10	25 mins	Prof David Kendlar
Factors that drive treatment adherence -experience with bone forming agents in Taiwan	11:25	11:45	20 mins	Tsai, Keh-Sung(TW)TBD
Treatment of PMOP with Anabolic Agents –10 Year Follow Up + Guidelines	11:45	12:05	20 mins	Prof David Kendlar
Panel Discussion & Q&A	12:05	12:20	15 mins	Chair/Speakers
Lunch Break	12:20	13:30	70 mins	
Introduce chairman for session 3	Prof David Kendlar			
Use of TPD in Surgical Planning for patients with PMOP	13:30	13:50	20 mins	Prof. Tan Chu Ling (PH)
Fracture Liaison Service –The Malaysian Experience	13:50	14:10	20 mins	Dato JK Lee (MY)
Surgical Management of PMOP Fragility Fractures – Taiwan Experience	14:10	14:30	20 mins	Dr.Heng-Wei Liu (TW)
Understanding the GIOP Patient Journey in Asia/Clinical value of using bone forming agents in the	14:30	14:50	20 mins	DR Sumapa (TH)
Grand Panel Discussion & Q&A	14:50	15:15	25 mins	All
Summary & Key Takeaways from the chairperson	15:15	15:20	05 mins	Prof David Kendlar
Closing speech and vote of thanks (ZPT)	15:20	15:25	05 mins	Joseph Lai
Coffee & Networking Session				